Okrenimo se budućnosti, zajedno!

„Dragi sugrađani, danas se u Kninu ne živi bolje nego prije četiri godine, kao što su obećali.“, izjavio je Nikola Blažević, kandidat Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika Grada Knina na službenom predstavljanju kandidata te dodao da upravo zato preuzimaju odgovornost za budućnost Knina, sve mlade koji se bore za svoje mjesto pod suncem te stvaranje preduvjeta za nova radna mjesta i gradnju doma za svoje obitelji.

Mi kao Hrvatska demokratska zajednica znamo da Knin to može, te ne nudimo slatkorječiva obećanja kao bi obmanuli naše sugrađane. Program kojeg smo sačinili realan je i ostvariv. Sadrži ono što ćemo moći izvršiti, zajedno sa Županijom i Vladom Republike Hrvatske. Fokus našeg programa su ljudi. Kninjani. Bez obzira jesu li ovdje rođeni ili ne. Njih želimo i zadržati, i vratiti. Uz ljude, učinit ćemo sve da zadržimo institucije koje naš grad čine ozbiljnim gradom. “Mi Knin, za razliku od njih, biramo i danas i sutra”, istaknuo je Blažević te naglasio „Odluka o kandidaturi dugo je tinjala u meni. Dijelom zbog toga što smatram kako 2017. godine, kada mi je prestala dvogodišnja dužnost obnašatelja dužnosti gradonačelnika, nisam završio posao do kraja, ali ponajviše zato što smatram kako je to moja građanska i politička obveza.“ Učinit ćemo sve i da realiziramo do kraja NAŠ EU projekt s Intervencijskim planom u vrijednosti od 180 milijuna kuna, u rokovima i na način kako je to propisano europskim procedurama., učinit ćemo sve da aktiviranjem svih gospodarskih, turističkih i drugih potencijala stvorimo povoljno poduzetničko okruženje u kojem bi investitori pronašli motiv za ulaganje u Knin, a posljedično tome otvorili i radna mjesta za naše sugrađane.

„Baš kao što je general Gotovina poručio okupljenima, poručujemo i mi. Vrijeme je da se okrenemo budućnosti, zajedno. Vrijeme je da Knin stavimo ispred svega. Naša lista će biti spoj mudrosti, iskustva, zajedništva, nade i budućnosti. Konkretnih ljudi, koji svojim imenom i prezimenom potpisuju da će raditi za Knin.”, dodao je Blažević. „Zahvaljujem se na povjerenju koje mi je ukazao Gradski odbor HDZ-a Knin da budem kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima“, izjavila je Sanja Bebek „Odlučila sam se kandidirati sa željom da svoju viziju, energiju, znanje i stručnost koje sam stekla kroz radno iskustvo od pripadnosti HVO-u do obnašanja mnogih funkcija u poslovima komunalne infrastrukture i provedbi projekata, usmjerim u razvoj Knina.“, dodala je te napomenula kako je aktualna vlast propustila i nije znala provući sredstva za kapitalne projekte i napomenula da bez kvalitetno riješene komunalne infrastrukture nema razvoja gospodarstva kao ni razvoja turizma. Knin je potrebno učiniti gradom ugodnog življenja i nama i budućim generacijama kao i našim odseljenim građanima koji se jednog dana namjeravaju vratiti u Knin.

Izvor: Večernji.hr
Foto: PIXSELL

Podjeli:

Share on facebook
Facebook