Pravila privatnosti

Zaštita osobnih podataka naših korisnika važna je briga za Hrvatsku demokratsku zajednicu Knin.
Svi Vaši osobni podaci biti će zaštićeni sukladno važećim zakonima.

Pravila o privatnosti se odnose na upravljanje informacijama koje HDZ Knin prima o Vama kada posjetite našu web stranicu.

PRIKUPLJANJE I OBRADA OSOBNIH PODATAKA

Ne prikupljamo osobne podatke, osim kada ih omogućite, tj. prilikom prihvaćanja osnovnih kolačića koji su potrebni za rad ove stranice. Vašim podatcima treća strana nema pristup.
Osobne podatke koje prikupljamo su isključivo za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva.

NAČIN I SVRHA KORIŠTENJA OSOBNIH PODATAKA

Korištenjem web stranice hdz-knin.eu, korisnik se slaže s primjenjenim pravilima i općim uvjetima objavljenima na ovim stranicama. Na ovom mjestu , korisnik može pratiti moguće promjene općih uvjeta, način i svrhu obrade prikupljenih osobnih podataka.

SLANJE E-POŠTE
Korisnik može imati određena pitanja o poslovanju za HDZ Knin koja šalje putem e-mail adresa objavljenih na internet stranici, te tako povjerava navedene podatke.

KORISNIČKA PRAVA

Korisnik u bilo kojem trenutku može zatražiti ne osobne podatke preko brisanja kolačića za ovu web stranicu iz svog internet preglednika.

AUTOMATSKO SNIMANJE INFORMACIJA ( NE OSOBNI PODACI)

Kada god pristupite web stranici HDZ Knin, vaši ne osobni podaci ( korisnici web pretraživača, broj posjeta, prosječno vrijeme posjeta web mjestu, posjećene stranice ) automatski se bilježe. Te podatke upotrebljavamo za mjerenje prometa na našem web mjestu i poboljšanju sadržaja i upotrebljivosti. Vaši podaci ne podliježu daljnjoj obradi i nisu proslijeđeni trećoj strani.

KOLAČIĆI

Kolačići su nevidljivi dokumenti koji su privremeno pohranjeni na Vašem tvrdom disku i sprječavaju naše stranice da prepoznaju da prepoznaju Vaše računalo kada sljedeći put posjetite našu web stranicu. HDZ Knin koristi kolačiće samo za prikupljanje podataka o korištenju naše web stranice.